Om os

Velkommen hos Skytteudstyr.com!

Skytteudstyr.com er en dansk ejet webshop, der sælger skytteudstyr til dig som synes at skydning er sjovt, og tager din skydesport alvorligt. Vi bor i Roskilde kommune med en central beliggenhed på Sjælland, og kommer ofte rundt i landet til stævner og andre events, hvor det vil være muligt at få en god snak og udstyr, eller få leveret ordre efter nærmere aftale.  

Vores firma blev skabt i 2006. Det hele startede mest for at tilbyde de sjællandske skytter en lokal leverandør af skytteudstyr, men nu leveres der til hele landet, og vi leverer også udenfor de danske grænse. 

Komplet program i skytteudstyr

Skytteudstyr.com har vokset sig stor, og vi har løbende udvidet vores sortiment, så du i dag kan købe dit udstyr hos os, hvad enten du er skytte, køber på vegne af en klub/forening, eller du sidder i det offentlige, og har ansvaret for det offentligt ejede skydebaneanlæg.

 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål 

Vi hjælper gerne, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre eller har brug for anden hjælp.

Mail: info@Skytteudstyr.com

 

Bemærk: Du kan ikke afhente varer på vores kontor, og vi tager kun imod kunder på vores kontoradresse, hvis vi har en forudgående aftale.

Vi glæder os til at handle med dig og være med til at gøre din skydning sjovere, så du kan gå på skydebanen med det rette skytteudstyr!

 

Skytteudstyr.com

Brøndbakken 3, 4000 Roskilde

 

CVR-nr: 36495456
Mail: info@Skytteudstyr.com